Brandbrief naar leden van de Tweede Kamer

Brandbrief naar leden van de Tweede Kamer

N.a.v. de teleurstellende persconferentie van gisteren, donderdag 21 januari, waarin de aangepaste voorwaarden voor de vergoedingen werden gepresenteerd is het nu tijd voor meer actie!

Wij zijn erg teleurgesteld dat al onze inspanningen minimaal worden beloond. Uiteraard is het begrip er van onze kant dat niet alles vergoed kan worden, maar dit is onacceptabel! Wij hebben zojuist een brandbrief gestuurd naar meerdere Kamerleden en hiermee een andere weg bewandeld dan voorheen. Dit om te vragen voor de ruimere noodzakelijke compensatie. Deze compensatie moet bestaan uit het schrappen van de inkomenstoets bij TOZO en het versoepelen van TVL-regeling. Wordt er geen gehoor gegeven aan het door ons gestelde ultimatum dan voelen wij ons genoodzaakt verdere acties te ondernemen….

Klik hier voor de brief.