Samenwerking LBKR en CNV

Samenwerking LBKR en CNV

Al sinds het ontstaan van de Vereniging LBKR werken wij nauw samen met CNV Vakmensen. Om deze samenwerking extra kracht bij te zetten zijn nu officiële handtekeningen gezet.

Afgelopen woensdag 6 januari jl. was het dan zover. Op deze dag werd het CNV officieel lid van de Vereniging LBKR. Weliswaar op de bijzondere wijze via een zoommeeting en met de denkbeeldige taart en ballonnen op afstand, is de overeenkomst tussen de Vereniging LBKR en het CNV bezegeld. Vanaf nu samen onderweg voor onze rijschoolbranche!
Het CNV brengt met de overeenkomst 81 nieuwe leden aan voor de Vereniging LBKR. Wij zijn erg blij om de leden van het CNV te verwelkomen bij de LBKR. Wij verheugen ons op onze samenwerking voor nu en in de toekomst.
Hieronder de bevestiging en het mooie bewijs van deze overeenkomst. Ondertekend door onze voorzitter Jos Post en de voorzitter van het CNV Piet Fortuin.