Tafka presentatie corona maatregelen

Tafka presentatie corona maatregelen

Maandag 25 januari jl. hebben wij, samen met onze partner Tafka, een succesvol webinar georganiseerd over de aanvullingen en wijzigingen in de financiële steunmaatregelen. Dit naar aanleiding van de persconferentie van donderdag 21 januari jl., waarin het kabinet een nieuw steunpakket aankondigde.

Dit is het tweede webinar over de steunmaatregelen. Op 17 december jl. heeft Tafka ook al een presentatie verzorgt over de toen geldende regelingen en voorwaarden.
In de persconferentie over het nieuwe steunpakket zijn er diverse wijzigingen en aanvullingen aangekondigd. En dus was het tijd voor een nieuw webinar waarin deze wijzigingen en aanvullingen uitvoerig zijn behandeld.

Download hier de nieuwe presentatie van Tafka Advies & Administratie