LBKR zet tanden in de financiële tegemoetkomingen

LBKR zet tanden in de financiële tegemoetkomingen

Op dit moment zitten wij midden in de tweede lockdown. Wat hierbij zeer zorgelijk is, zijn de matige financiële tegemoetkomingen waar wij als rijschoolbranche gebruik van kunnen maken.

Wij hebben daarom onze tanden gezet in de financiële tegemoetkoming en laten niet meer los! Diverse ministeries hebben wij aangeschreven, maar daar blijft het voor ons niet bij. Via onze partners CNV en ZZP-Nederland hebben wij ook contacten gelegd bij politiek Den Haag. De politici waarmee wij persoonlijk contact onderhouden, hebben wij ook gevraagd voor onze branche in de brès te springen. Als bestuur draaien wij op dit moment overuren achter de schermen en schakelen wij een tandje op. Onze werkzaamheden zijn niet altijd zichtbaar, maar vergeten doen wij jullie zeker niet. Zodra er nieuws is laten wij dit aan jullie weten.
Hier vindt je de brief die gestuurd is naar onze minister.