Impressie Rijschoolbeurs

Impressie Rijschoolbeurs

Dinsdag 18 juni 2019 was LBKR voor de derde keer aanwezig met een stand op de rijschoolbeurs in ‘s-Hertogenbosch. De beurs werd georganiseerd door RijschoolPro.nl. Deze keer hebben wij er voor gekozen om de stand te delen met onze samenwerkingspartner CNV-Vakmensen. Op deze manier konden de kosten die het hebben van een stand met zich meebrengt binnen de perken worden gehouden.

Het was voor LBKR een geslaagde dag. Tijdens de beurs werden er 5 nieuwe leden ingeschreven. Ook melden zich spontaan enkele potentiƫle sponsoren en kortingverleners bij de stand. Flyers vonden gretig aftrek en er werden goede gesprekken gevoerd!

Wat ons vooral is bijgebleven deze dag, zijn de blijken van waardering en erkenning voor ons werk! Dit geeft ons als bestuur van de vereniging energie om vooral op de ingezette weg door te gaan.