Bijeenkomst voor leden en andere belangstellenden

Bijeenkomst voor leden en andere belangstellenden

Op vrijdagmiddag 15 november houdt vereniging LBKR haar 3e bijeenkomst voor leden en andere belangstellenden. Een uitgelezen kans om bij te praten met collega’s en andere vakgenoten.

Op deze bijeenkomst worden de drie leden van de nieuw ingestelde Raad van Toezicht voorgesteld. De functie van deze raad is erop toezien dat het bestuur functioneert zoals in de statuten is vastgelegd. Daarom heeft de raad ook een stem bij de selectie van nieuwe bestuursleden.

Er is een beurs waar onze sponsoren zich presenteren. Aanwezig hierbij zijn onder andere VekaBest leermiddelen, Lenoir instructeursopleidingen, Broodfonds de Noodstop, CNV Vakmensen, Verjo leermiddelen, Omzetgroeier voor een betere vindbaarheid van uw website, Flexpulse rijschoolsoftware, Kemp e-scooters, Ellermeyer voor de dubbele bediening en Agin Pranger gerechtsdeurwaarders, juristen en incassospecialisten.

Ook staan wij er met onze eigen stand waar u informatie kunt krijgen over onze beroepsvereniging en lid kunt worden van LBKR. Tevens kunt u bij onze stand de online petitie ondertekenen over verkeersonderwijs op de middelbare scholen.

Onze bijeenkomst wordt gehouden bij RCN Vakantiepark de Jagerstee, Officiersweg 86, 8162 NR in Epe. Vanaf 14 uur bent u van harte welkom en om 17.00 uur sluit onze bijeenkomst.